|
|
Dobrodosli,prijatan dan zeli vam SPEED Team :) |
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Tutorijal - Par Osnovnih Pravila za Admina by: AmiXtoR
| Author |
Message |
|
Ultimat
Klinja
Nick u cs: AmiXtoR BoYkA!
|
 Tutorijal - Par Osnovnih Pravila za Admina by: AmiXtoR
Posto je retka slucajnost da admini ne znaju kako treba da se ponasaju na serveru odlucio sam napraviti tutorijal za ponasanje na serveru
Prvi Korak: ZA SVE ADMINE JE OBAVEZNA SVAKODNEVNA AKTIVNOST NA FORUMU
Drugi korak: POSEBNA NAPOMENA ADMINIMA: Ukoliko je neko ocigledan citer na serveru, nakon bana je OBAVEZNO dostavljanje STEAM ID-a i NICK-a Srbinu PREKO PRIVATNE PORUKE NA FORUMU da bi bio evidentiran na "Stubu srama".
Treci korak: Pre ulaska na server kao admin, u KONZOLU ukucati sledece:
SETINFO _PW TVOJPASSWORD SETINFO _UN TVOJUN
A Sada Najvazniji deo Da ne bi dolazili u neprijatne situacije na serveru i van njega, odlucili sam da napravim set pravila, koja ce doprineti normalnoj komunikaciji medju igracima i adminima, i nesmetanoj igri. Clan 1. Prozivanje je strogo zabranjeno! 1.1 - Admini moraju da budu primer ostalima svojim besprekornim ponasanjem. 1.2 -Sto manje psovki bez problema, i necu da vidim poruke tipa "JEBEM TI MAMU BOTOVKU" na admin chatu ... 1.3 -Ako neko smara, najstroza kazna je JEDAN kick, a ako nastavi sa smaranjem komanda amx_gag [ime] ce da ga ucutka na sat vremena. Ukoliko ta osoba nastavi da vredja stavljajuci uvredljiva imena, 60 minuta ban je najstroza kazna! 1.4 -Beskonacan ban se koristi samo za chitere! 1.5 - Ni slucajno ne nastavljati svadju sa njima i vredjati ih sta god vam oni rekli 1.6 - Ukoliko se to desi, admini ce biti kaznjavani Jednostavno ... Ukoliko vas neko vredja, NI SLUCAJNO se ne nastavljati sa doticnim... Ponasajmo se ozbiljno, a ne kao napaljena deca koja se loze da imaju admina ... Clan 2. Clan 3. Nepotrebno banovanje svesti na minimum! 1.1 - Za banovanje koristiti "amx_ban ime 60" (u minutama, moze i vise ili manje), NIKAD "amx_ban ime" posto je to permanent ban... Dinamicki ban (amx_bann) se koristi samo u najgorim situacijama kao na primer previse ocigledno chitovanje (speedhack ili ocigledan i primetan aimbot kad nekog spectatujete) U SVIM ostalim situacijama koristiti amx_ban [ime][minuta]... Ukoliko neko NIJE toliko ocigledan chiter, a i dalje mislite da nije cist, uzmete x-spec, odete u spectatore i pazljivo pratite i gledate tu osobu... Vrlo je bitno da ne banujete dobre igrace zato sto ste mislili da chituju
Clan 3. Kaznjavanje igraca samo ako je potrebno Pod kaznjavanjem se podrazumeva amx_slap, amx_uberslap, amx_slay, amx_rocket itd ... Ako se neko pozali da je dobio neku od tih kazni bez razloga i ispostavi se da je tako, taj admin gubi mogucnost (flag) da koristi te kazne... Igraci se kaznjavaju samo ako previse stoje u jednom mestu i to amx_slay "nick"
Clan 4. NI SLUCAJNO (ni pod kojim uslovima) NE DAVATI SVOJ SETINFO: NAJBOLJEM DRUGU, DRUGARICI, DEVOJCI, ZENI, DEDI, BABI (niti bilo kome drugom)! Kazna - Momentalno skidanje admin statusa ! Nece vaziti izgovori tipa: "Dao sam drugu da banuje chitere kad ja nisam tu" "Moj drug koristi da udje samo kad je server pun" "Dao sam drugu samo da bismo mogli zajedno da koristimo admin chat"
Dopuna pravilnika o ponasanju admina na serveru
1.1 -Zabranjeno je koriscenje SAY@ (bela slova). Za komunikaciju sa igracima koristite iskljucivo obican SAY ili AMX_SAY, i to samo kad je neophodno. 1.2 -Najstrozije je zabranjeno menjati mape po sopstvenoj zelji i odstupati od mapcycle-a. 1.3 -Sve vase komande se lako mogu proveriti u LOG-u i ukoliko se ispostavi da ste govorili neistinu, sledi oduzimanje admina, bez povracaja novca!
|
| Mon Feb 13, 2012 1:53 pm |
|
 |
|
Ne[M]uS !
POČASNI GOST
|
 Re: Tutorijal - Par Osnovnih Pravila za Admina by: AmiXtoR
Ta pravila vec postoje samo sto su u admin sobi "skrivena" od ociju javnosti 
|
| Mon Feb 13, 2012 2:19 pm |
|
 |
|
Ultimat
Klinja
|
Eee, pa dobro brate ja sam izdvoijo malo vremena da napisemm ^_^ nzm sta bi' mnogo da radim jos posto sve znam amx komande i to..^_^ A trebo si da mi das admina trazis iskusnog admina a ja iskusniji nego svi oni na server zajedno bio sam head na 5,6 servera 
|
| Tue Feb 14, 2012 8:47 am |
|
 |
|
Ne[M]uS !
POČASNI GOST
|
Mastaj 
|
| Tue Feb 14, 2012 5:27 pm |
|
 |
|
The R1FR15H '95
Desetar
|
 |  |  |  | Ultimat wrote: Posto je retka slucajnost da admini ne znaju kako treba da se ponasaju na serveru odlucio sam napraviti tutorijal za ponasanje na serveru
Prvi Korak: ZA SVE ADMINE JE OBAVEZNA SVAKODNEVNA AKTIVNOST NA FORUMU
Drugi korak: POSEBNA NAPOMENA ADMINIMA: Ukoliko je neko ocigledan citer na serveru, nakon bana je OBAVEZNO dostavljanje STEAM ID-a i NICK-a Srbinu PREKO PRIVATNE PORUKE NA FORUMU da bi bio evidentiran na "Stubu srama".
Treci korak: Pre ulaska na server kao admin, u KONZOLU ukucati sledece:
SETINFO _PW TVOJPASSWORD SETINFO _UN TVOJUN
A Sada Najvazniji deo Da ne bi dolazili u neprijatne situacije na serveru i van njega, odlucili sam da napravim set pravila, koja ce doprineti normalnoj komunikaciji medju igracima i adminima, i nesmetanoj igri. Clan 1. Prozivanje je strogo zabranjeno! 1.1 - Admini moraju da budu primer ostalima svojim besprekornim ponasanjem. 1.2 -Sto manje psovki bez problema, i necu da vidim poruke tipa "JEBEM TI MAMU BOTOVKU" na admin chatu ... 1.3 -Ako neko smara, najstroza kazna je JEDAN kick, a ako nastavi sa smaranjem komanda amx_gag [ime] ce da ga ucutka na sat vremena. Ukoliko ta osoba nastavi da vredja stavljajuci uvredljiva imena, 60 minuta ban je najstroza kazna! 1.4 -Beskonacan ban se koristi samo za chitere! 1.5 - Ni slucajno ne nastavljati svadju sa njima i vredjati ih sta god vam oni rekli 1.6 - Ukoliko se to desi, admini ce biti kaznjavani Jednostavno ... Ukoliko vas neko vredja, NI SLUCAJNO se ne nastavljati sa doticnim... Ponasajmo se ozbiljno, a ne kao napaljena deca koja se loze da imaju admina ... Clan 2. Clan 3. Nepotrebno banovanje svesti na minimum! 1.1 - Za banovanje koristiti "amx_ban ime 60" (u minutama, moze i vise ili manje), NIKAD "amx_ban ime" posto je to permanent ban... Dinamicki ban (amx_bann) se koristi samo u najgorim situacijama kao na primer previse ocigledno chitovanje (speedhack ili ocigledan i primetan aimbot kad nekog spectatujete) U SVIM ostalim situacijama koristiti amx_ban [ime][minuta]... Ukoliko neko NIJE toliko ocigledan chiter, a i dalje mislite da nije cist, uzmete x-spec, odete u spectatore i pazljivo pratite i gledate tu osobu... Vrlo je bitno da ne banujete dobre igrace zato sto ste mislili da chituju
Clan 3. Kaznjavanje igraca samo ako je potrebno Pod kaznjavanjem se podrazumeva amx_slap, amx_uberslap, amx_slay, amx_rocket itd ... Ako se neko pozali da je dobio neku od tih kazni bez razloga i ispostavi se da je tako, taj admin gubi mogucnost (flag) da koristi te kazne... Igraci se kaznjavaju samo ako previse stoje u jednom mestu i to amx_slay "nick"
Clan 4. NI SLUCAJNO (ni pod kojim uslovima) NE DAVATI SVOJ SETINFO: NAJBOLJEM DRUGU, DRUGARICI, DEVOJCI, ZENI, DEDI, BABI (niti bilo kome drugom)! Kazna - Momentalno skidanje admin statusa ! Nece vaziti izgovori tipa: "Dao sam drugu da banuje chitere kad ja nisam tu" "Moj drug koristi da udje samo kad je server pun" "Dao sam drugu samo da bismo mogli zajedno da koristimo admin chat"
Dopuna pravilnika o ponasanju admina na serveru
1.1 -Zabranjeno je koriscenje SAY@ (bela slova). Za komunikaciju sa igracima koristite iskljucivo obican SAY ili AMX_SAY, i to samo kad je neophodno. 1.2 -Najstrozije je zabranjeno menjati mape po sopstvenoj zelji i odstupati od mapcycle-a. 1.3 -Sve vase komande se lako mogu proveriti u LOG-u i ukoliko se ispostavi da ste govorili neistinu, sledi oduzimanje admina, bez povracaja novca! |  |  |  |  |
Ova pravila nisu ni blizu prilagođena našim,a i mogao si napisati odakle si c/p 
_________________ RIF Design RIF Design on Facebook RIF Design on Twitter
|
| Wed Feb 15, 2012 8:54 pm |
|
 |
|
Ultimat
Klinja
|
Sta c/p ? ova prawila sam pisao za public jos pre 4 god kad sam imo dosta servera kod milf-a sto sam sve uzo tad nisam znao za vas... a takodje... moj je bio Tehnical^ | Public bio je 25 na rank u GameTracker.rs nIkad nisi mogo da udjes na srw..
|
| Mon Feb 20, 2012 9:19 am |
|
 |
|
Anika
Klinja
Nick u cs: aNcHoChONFIRE *MKD*
|
sta ne ubacite mdb sistem to snima demo i na igracima i na adminima pa kad neko dobije ban i trazite demo lakse nego ikad
|
| Mon Apr 30, 2012 4:01 pm |
|
 |
|
Ne[M]uS !
POČASNI GOST
|
Nema potrebe da vi brinete o nasim pravilima.. Lock
|
| Mon Apr 30, 2012 4:01 pm |