|
|
Register •
FAQ
• Search • Login
|
 |
|
Dobrodosli,prijatan dan zeli vam SPEED Team :) |
|
Page 1 of 1
|
[ 1 post ] |
|
| Author |
Message |
|
PoHoVaNa_VeVeRiCa
Tinejdzer
|
 amx admin komande
+CHAT: amx_say tekst - ispisivanje chat texta svima upadljivom bojom npr: amx_say DjorDan wap sajt amx_psay nick tekst - privatna poruka nekom nicku npr: amx_psay DjorDan sajt ti je the best (i to samo ja vidim) team_say @tekst - admin chat (text koji samo admini vide) npr: team_say @menjajte mapu (komanda team say moze da se pozove i direktno iz igre - slovo U)
+GLASANjE: amx_vote "tekst" "opcija1" "opcija2" - sa navodnicima, pokrece se glasanje sa zadatim parametrima da igraci glasaju na 1 ili 2 npr: amx_vote "DjorDan wap je the best?" "DA" "NARAVNO" amx_votemap mapa - glasanje da li da se promeni upisana mapa npr: amx_votemap de_dust2 (ako uspe glasanje mape dobijete opciju 1: da i 2: ne)
+MENjANjE MAPE I OSTALO: amx_showip - pokazuje spisak ip adresa igraca koji trenutno igraju amx_votemapmenu - menu za stavljanje jedne ili vise mapa na glasanje, 1-7 se biraju mape, 9 je za sledecih 7 mapa, 0 je za povratak a 8 je za pocetak glasanja amx_cvar komanda - umesto komanda napisete neku komadndu, bilo koju CS komandu npr: amx_cvar mp_freezetime 0, amx_cvar mp_startmoney 800, amx_cvar sv_restart 1... amx_teammenu - menu za prebacivanje igraca iz tima u tim amxmodmenu - glavni menu sa podesavanjima servera i jos nekim opcijama
Evo komande za kazne ...
+KAZNE: amx_gag nick [ab] minuta - restrikcija chata npr: amx_gag DjorDan [ab] 10 (necu moci da pisem 10 minuta) amx_ungag nick - sklanjanje restrikcije chata amx_warn nick - daje igracu crven ekran sa porukom upozorenja, moze samo 4 puta nad igracem pri cemu prvi put dobija samo text, drugi put slap, treci put slay a cetvrti put kick npr: amx_warn DjorDan (dobijem crven ekran i text upozorenja) amx_slap nick X - slapuje nick sa X heltha (X moze biti vrednost 0-100) npr: amx_slap DjorDan 0 (slapuje sa 0 damage) amx_slay nick - ubij nick npr: amx_slay DjorDan (ubija me, moram da cekam sledecu rundu) amx_kick nick - kickuje nick npr: amx_kick DjorDan (kickuje me) amx_glow nick boja - igrac svetli u izabranoj boji npr: amx_glow DjorDan red (sijam u crvenoj boji) amx_unglow nick - prestanak sijanja amx_bury nick - zakopa igraca npr: amx_bury DjorDan (zakopa me) amx_unbury nick - otkopa igraca amx_disarm nick - razoruza igraca npr: amx_disarm DjorDan (razoruza me) amx_uberslap nick - 100 puta slapuje igraca npr: amx_uberslap DjorDan (preletecu celu mapu sa slapovanjem) amx_fire nick - zapali igraca npr: amx_fire DjorDan (pripali me) amx_rocket nick - lansira igraca npr: amx_rocket DjorDan (lansira me na mesec ) amx_exec nick komanda - izvrsava komandu kod igraca, bilo koju CS komandu npr: amx_exec DjorDan quit (izadje na desktop), amx_exec DjorDan "say wapiz.biz je naj wap sajt" (ja kazem da je wapiz.biz je naj wap sajt), amx_exec DjorDan "bind mouse1 drop (kad opalim, bacam oruzje) amx_llama nick - promeni ime igraca u Llama i sve sto kuca izgledakao Bleeew!, Muuuhh!... npr: amx_llama DjorDan (napravi od mene lamu) amx_unllama nick - vrati igracu prvobitni nick
Mozda sam ove vec napisao ali evo mozda neke nisam: amx_ban "nick" "minuta" "razlog" amx_banip "ime" "minuta" "razlog" amx_banmenu - prikazuje ban meni amx_cancelvote - otkazuje poslednji vote amx_cfgmenu - prikazuje config meni amx_chat "poruka" - salje poruku adminima amx_clcmdmenu - prikazuje meni koji je dostupan klijentima amx_cmdmenu - pokazuje meni komandi amx_csay boja poruka - saje poruku u centralnom dijelu ekrana svim igracima amx_cvar cvar vrijednost (npr. amx_cvar sv_restart 1) amx_cvarmenu - prikazuje meni cvarova amx_help pomoc amx_kick "nick" "razlog" amx_kickmenu - prikazuje kick meni amx_langmenu - meni jezika amx_map "ime mape" amx_mapmenu - prikazuje changelevel meni amx_menu - prikazuje meni koji dostupan klijentu amx_nick "nick" "novi nick" - Promjeni nick nekom igracu amx_off - Ugasi amx mod x amx_on - Ukljuci amx mod x amx_pausecfgmenu - pause/unpause pluginove uz pomoc menia amx_psay "nick" "poruka" - salje privatnu poruku odredjenom igracu amx_rcon "komanda" amx_say poruka - salje poruku svim igracima amx_setlang "jezik" - promjeni jezik servera amx_slap "nick" "helta" amx_slapmenu - prikazuje slap/slay meni amx_slay "nick"
|
| Wed Dec 08, 2010 9:22 pm |
|
|
|
Page 1 of 1
|
[ 1 post ] |
|